Ingredients
Blätterteig /oder Strudelteig
200 g saure Sahne
3 Eier
100 gr. Purjoghurt
TK-Brokkoli (aufgetaut)
150 g Kochschinken
evtl. Gewürze
Salz, Pfeffer, Öl, Muskat
How to cook
Ingredients
Blätterteig /oder Strudelteig
200 g saure Sahne
3 Eier
100 gr. Purjoghurt
TK-Brokkoli (aufgetaut)
150 g Kochschinken
evtl. Gewürze
Salz, Pfeffer, Öl, Muskat
How to cook
[25], Germany, in love with C., wants to see the world, loves to cook and bake, cannot live without her Canon D500!
"love in my heart and photography in my blood"
All writing, photography and design on City-Glam is copyright by Ina W. © 2006-2011, Unless indicated otherwise. All rights reserved. If you want to use my pictures please ask me first or write me an email @ ina.w86@gmail.com
thx for htmlhelp
hmm... das sieht aber sehr lecker aus. Ich habe noch nie solche tarte gebacken. Aber nachdem ich deine Bilde gesehen habe, würde ich gern mal ausprobieren. Yummy!
AntwortenLöschen